Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi oftest får stillet hos Dressforsuccess. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her, så husk at du altid er velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på mail: kundeservice@dressforsuccess.dk eller ved at bruge vores kontaktformular. Vi svarer tilbage på alle henvendelser hurtigst muligt.
 

Ved bestilling inden k. 14:00 på en hverdag, modtager du allerede din ordre 1-2 hverdage efter. Dressforsuccess.dk leverer din pakke med GLS til din fortrukne pakkeshop, som du selv vælger i checkout. Forsendelsen koster 29 kr ved køb under 499 kr og er gratis ved køb over 499 kr.

I sjældne tilfælde, har vi ekstra leveringstid på en vare, hvilket vil fremstå tydeligt på produktsiden, hvor varen vil være mærket som forudbestilling. Hvis du bestiller andre varer med din forudbestilling, vil ordren blive afsendt samlet med mindre du kontakter os på kundeservice@dressforsuccess.dk.

Hos Dressforsuccess.dk kan du betale med Visa Dankort, Visa Electron, Visa Debit, Mastercard Debit og Mastercard.

Så snart din pakke har forladt vores lager, modtager du en mail med tracking fra GLS. Her kan du følge din pakke helt fra vi afsender den til du modtager.

Du kan roligt handle på Dressforsuccess.dk - det er 100% sikkert. Vi leverer på kun 1-2 hverdage, og vores forbindelse er SSL-krypteret, så ingen har adgang til dine data.

Såfremt du ikke har modtaget din bestilling efter 2 hverdage, bedes du kontakte os på kundeservice@dressforsuccess.dk. Oplys venligst dit ordrenr. i mailen, så vi hurtigere kan hjælpe dig.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare, skal du kontakte kundeservice@dressforsuccess.dk, som vil kunne hjælpe dig videre. Efter aftale, kan vi sende en returlabel til dig således du kan sende varen retur på vores regning og få refunderet pengene, hvis dette ønskes. Hvis du selv køber en returlabel, er denne ikke mulig at refundere.

Hos Dressforsuccess.dk har du 14 dages returret gældende for den dag, du modtager din pakke. Indenfor dette tidsrum, kan du returnere din ordre og få pengene refunderet. Såfremt du sender retur efter returfristen, kan vi ikke længere refundere dig for din ordre, men kan tilbyde et tilgodebevis i stedet for.

Behandlingstiden fra vi modtager din returpakke, kan være op til 14 dage. Ønsker du at få krediteret penge for din returordre, kan der gå op til 6 hverdage, fra vi har krediteret pengene, til de er synlige på din konto. Dette afhænger af hvor hurtigt vores banksystem og din bank snakker sammen.

Returlabel og returseddel

Det er muligt at købe en returlabel gennem os for kun 49kr, hvor pakken er forsikret og sporbar via GLS ved at klikke HER.
OBS. de 49kr. vil blive fratrukket det beløb, vi refunderer til dig for varen, når din returpakke bliver behandlet hos os.

Husk at vedlægge returseddel, som du finder HER.
Har du ikke mulighed for at printe returseddelen, så kan du også benytte dig af den medfulgte følgeseddel, eller blot udfylde de informationer, vi efterspørger på returseddelen, på et blankt stykke papir.

Se gerne yderligere information vedr. returnering HER.

Returadresse: Dressforsuccess ApS, Skejby Nordlandsvej 309, 8200 Aarhus N

Returpakker nægtes hvis: Varen har været udsat for: parfume, sved, røg eller dyrepels. Herudover hvis Hashtags er fjernet eller på anden måde beskadiget samt hvis varen ikke er pakket forsvarligt ind eller på anden vis har taget skade.

 

Ønsker du at ombytte din vare, så skal du lægge en ny ordre på den vare, du ønsker den ombyttet til. Herefter sender du den uønskede vare retur til os. Når vi har behandlet din returpakke, refunderer vi beløbet for den samt fragten for din nye ordre.

OBS: Behandlingstiden på returpakker er op til 14 dage gældende fra den dag, vi modtager pakken. 

Download og print denne returseddel, som du skal vedlægge i din pakke ved returnering. Du kan se instrukser ang. retur på vores returseddel.

Har du ikke mulighed for at printe returseddelen, så kan du også benytte dig af den medfulgte følgeseddel, eller blot udfylde de informationer, vi efterspørger på returseddelen, på et blankt stykke papir.

Download ved at klikke her. (Køber du en returlabel gennem os, tilsendes denne automatisk til dig)

Det er muligt at købe en returlabel for 49kr, hvor pakken er forsikret via GLS ved at klikke her.

OBS. de 49kr. vil blive fratrukket det beløb, vi refunderer til dig for varen, når din returpakke bliver behandlet hos os.