Fragt & Returneringer

Vi leverer med GLS. Når varen er afsendt fra vores lager, får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din forsendelse på GLS's hjemmeside. Ved køb inden kl. 14 på en hverdag, afsendes varen samme dag. Varer købt efter kl. 14 på en hverdag, afsendes den efterfølgende hverdag. 

Vi leverer pt. kun til Danmark. Ønsker du at få sendt din vare til et andet land, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@dressforsuccess.dk og høre mere om mulighederne. 

Leveringspriser

Uden omdeling: 29 kr.
Ved køb over 499 kr er fragten gratis. 

Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Der opkræves et gebyr på 49kr. for den returfragt, der kommer, når den sendes retur til os. Ved genforsendelse opkræves yderligere et nyt forsendelsesgebyr på kr. 29,-. Dette gælder også, hvis du ikke har modtaget advisering.

Det er dit eget ansvar, at holde øje med trackingnummeret og få afhentet pakken i rette tid. Returnering

Det er muligt at købe en returlabel for 49kr, hvor pakken er forsikret, som du enten kan vælge at printe selv, eller få en hvilken som helst GLS pakkeshop til at printe for dig ved hjælp af den QR kode, der kommer med dit returlabel.
Returlabelen kan købes ved at gå nederst på siden og følg anvisningerne.

OBS. de 49kr. vil blive fratrukket det beløb, vi refunderer til dig for varen, når din returpakke bliver behandlet hos os.

 

OBS: Ønsker du selv at købe returnering skal pakken sendes MED omdeling, da vi ikke har mulighed for at afhente fra posthuset.

Dertil anbefaler vi på det kraftigste, at returneringer sendes med enten Postnord eller GLS, da Dressforsuccess har leveringsaftaler med disse fragtselskaber.
Benyttes andre fragtselskaber kan vi desværre ikke være sikre på, at din returordre bliver leveret i dagstimerne. Dermed ender pakken hos posthuset, hvor vi desværre ikke afhenter fra. (Dette ses bl.a. med DAO, da de leverer om natten).

Hos Dressforsuccess.dk har du 14 dages returret gældende fra den dag, du modtager din pakke. Indenfor dette tidsrum, kan du returnere din ordre og få pengene refunderet. Såfremt du sender retur efter returfristen er udløbet, kan vi ikke længere refundere dig for din ordre, og pakken vil blive sendt retur. 

Pengene for returordren kan kun blive tilbagebetalt til samme kontooplysninger, som dem, der er brugt til købet. Vi har ikke mulighed for at tilbagebetale til andre kontooplysningerne end dem, der er brugt til købet.

Har man skiftet bank eller andet, er det muligt at få et tilgodebevis på beløbet.

OBS: Behandlingstiden på returpakker er op til 14 dage gældende fra den dag, vi modtager pakken. 

Det er vigtigt, du vedlægger en returseddel i din pakke, da vi ellers ikke kan identificere din returpakke, når vi modtager den på vores lager, og den kan dermed ikke blive behandlet. Sedlen SKAL indeholde dit navn, ordrenummer samt hvad, du sender retur. Dette kan enten skrives i hånden på den følgeseddel, du modtog med din pakke, et blankt stykke papir, eller du kan downloade og printe vores returseddel.

Download ved at klikke her. 

OBS: Behandlingstiden på returpakker er op til 14 dage gældende fra den dag, vi modtager pakken.

Returadresse:

Dressforsuccess ApS
Skejby Nordlandsvej 309
8200 Aarhus N

Returpakker nægtes hvis

  • Varen har været udsat for: parfume, sved, røg eller dyrepels.
  • Hangtags er fjernet eller på anden måde beskadiget.
  • Varen ikke er pakket forsvarligt ind eller på anden vis har taget skade.